Gulvavretting Jessheim

Vi har lang erfaring med alle type gulv og tar alltid en befaring på prosjektet slik at du som kunde og vi som utførende part ikke får oss noen overraskelser som kunne vært unngått etter tilbudet er sendt ut.

Gulvavretting Jessheim med ekspertise og erfaring!

Ved å avrette gulv på ulike underlag, har vi opparbeidet oss årevis med erfaring og kunnskap. Vi er derfor sikre på at vi leverer et ferdig produkt av høyeste kvalitet når det kommer til gulvavretting på Jessheim og Romerike.

Vi tar på oss oppdrag i alle størrelser, fra håndblanding for mindre jobber til å benytte pumpesystemer eller pumpebiler for større prosjekter, avhengig av mengden avrettingsmasse som skal blandes.

Før vi starter en jobb, tar vi alltid en befaring av arbeidsområdet for å sikre at både du som kunde og vi som utførende har en klar forståelse av prosjektet. Dermed blir det ingen overraskelser etter at tilbudet er sendt.

gulvavretting og flislegging av gulv

Avretting av gulv. Resultatet ble meget bra, og jobben ble utført til avtalt tid og pris. hva mer kan man ønske?

gulvavretting prosess bilde. Avrettingsmasse flyter ut over gulvet.

Underlag

Tregulv, betongdekke og industrigulv er bare noen få av de mange ulike underlagene vi møter i våre daglige oppgaver med gulvavretting. Hvert type underlag har sin egen unike overflatestruktur og krever sitt eget sett med forberedelser og riktig type avrettingsmasse for å sikre at det ferdige gulvet vil være tøft nok til å tåle det bruksområdet det er beregnet for.

Forberedelsene varierer avhengig av type underlag og formålet med det ferdige produktet, men ved å følge de riktige forberedelsestrinnene før gulvavrettingen begynner, kan vi sikre oss et ferdig produkt av høyeste kvalitet.

Gratis Befaring

Behov for gulvavretting på Jessheim eller Romerike?

Send oss en henvendelse så tar vi kontakt så raskt som mulig.
Befaringen er helt gratis og uforpliktende