Gulvavretting

Vi har opparbeidet oss årevis med erfaring når det kommer til gulvavretting og sørger alltid for at resultatet er av høyeste kvalitet ved ferdigstillelse.

Kunsten å avrette gulv på forskjellige underlag har bydd på mange utfordringer. Med dette har vi opparbeidet oss årevis med erfaringer når det kommer til gulvavretting, og kan derfor være helt sikre på at vi leverer et ferdig produkt av høyeste kvalitet.

Vi tar på oss små og store oppdrag. Ved mindre jobber håndblandes det og ved større jobber brukes det pumpe eller pumpebil helt avhengig av hvor mange tonn som skal blandes.

Vi liker alltid å ta en befaring av arbeidsplassen slik at både du som kunde og vi som utførende ikke får oss noen overraskelser etter tilbudet er sendt ut.

Gulvavretting – Underlag

Alle typer underlag har sin egen unike overflate og det trengs unike forbehandlinger til alle ulike underlag. Mengden masse avhenger også av underlaget og må være korrekt for at gulvet skal tåle bruken det er ment for.

Vi benytter oss kun av kvalitetsprodukter fra blant annent: Schönox, Weber og Hey’di. Dette er produkter vi har lang erfaring med og vet med sikkerhet at gir et godt resultat.

Vi holder til på Jessheim og tar hovedsakelig på oss oppdrag på Romerike. Ta kontakt med oss for befaring på ditt prosjekt.

Gratis Befaring

Trenger du hjelp med gulvavretting? 
Kontakt oss i dag, så finner vi et passende tidspunkt for en gratis og uforpliktende befaring på ditt prosjekt!